2393041600 Επαρχιακή οδός Νέας Απολλώνιας, Θεσσαλονίκη epiplopanagiotakis@gmail.com

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!
 

Η εταιρεία "Έπιπλο Παναγιωτάκης" ξεκίνησε την ενασχόληση της με το ξύλο το 1970 με ιδρυτή το Σταύρο Παναγιωτάκη. Ξεκινώντας ως εργαστήριο επίπλων συνέχισε να δραστηριοποιείται στην αγορά εντός και εκτός Ελλάδας. Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στο 52 χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας.
 

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η επιμονή στην κατασκευή Ελληνικών και μόνο επίπλων με στόχο την συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων. Ο συνδυασμός της πολύχρονης πείρας και της νέας γενιάς , εδραίωσε την εταιρεία μας στον χώρο και έχει κατορθώσει εδώ και αρκετά χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.
 

Εκτός από σαλόνι ,τραπεζαρία, σύνθεση, ντουλάπα και κουζίνα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον εξοπλισμό ξενοδοχείων,καταστημάτων εστίασης (εστιατόρια,καφέ-μπαρ).


ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου σας με έπιπλα προσαρμοσμένα στην προσωπικότητά σας σε ελκυστικές τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
ΣΑΛΟΝΙ
ΚΟΥΖΙΝΑ
ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Έπιπλα σαλονιού

Έπιπλα σαλονιού

Στο "Έπιπλο Παναγιωτάκης", δημιουργούμε τα έπιπλα των ονείρων σας, στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χειροποίητα έπιπλα

Χειροποίητα έπιπλα

Τα κομμάτια μας είναι χειροποίητα κλασικά, διαχρονικά νεοκλασικά, χωρίς όμως να εξαιρούνται τα μοντέρνα χειροποίητα έπιπλα. Καλύπτουμε όλα τα γούστα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ